logo

Carplay

Mercedes Benz Gla 4matic 2019

Un design elegant, tehnologie avansată și tracțiune integrală 4MATIC, această mașină face fiecare călătorie specială. Condu cu stil și confort – închiriază un Mercedes-Benz GLA  pentru o experiență de neuitat!

Skoda Superb Combi 2020

Skoda Superb Combi reprezintă o alegere inspirată pentru cei în căutare de spațiu, confort și eficiență. Cu un design exterior elegant și linii fluide, această mașină combină aspectul rafinat cu funcționalitatea unui break. Cu un interior generos și materiale de calitate, Skoda Superb Combi oferă un spațiu confortabil și bine amenajat.

Mercedes-Benz E-class 2019 4 matic

Mercedes-Benz E-class 220 o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini datorită numeroaselor sale caracteristici și tehnologii avansate. Mașina are un design exterior elegant și sofisticat, combinat cu un interior confortabil și spațios, ceea ce o face ideală pentru călătorii lungi sau pentru a impresiona clienții de afaceri. De asemenea este dotată cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de infotainment MBUX și sistemul de asistență la conducere, care îmbunătățesc experiența de condus și fac deplasarea mai sigură și mai plăcută. În plus, motorul puternic și eficient al mașinii oferă o performanță impresionantă, iar suspensia confortabilă asigură o plimbare lină și plăcută. În concluzie masina  este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini pentru călătorii de afaceri sau pentru vacanțe de lux.

Volkswagen Passat B7

Dacă alegeți să închiriați un Volkswagen Passat din anul 2012, veți beneficia de un automobil care combină confortul, eleganța și performanța într-un pachet atractiv. Cu un interior spațios și confortabil, Passat poate acomoda cu ușurință întreaga familie sau grupul de prieteni în timpul călătoriilor lungi. Portbagajul generos vă permite să încărcați bagajele fără dificultate, oferindu-vă libertatea de a explora destinația fără a fi restricționat de spațiu.

Designul clasic și elegant al Passat-ului din 2013 atrage privirile pe drum, în timp ce calitatea construcției solide oferă o senzație de încredere și siguranță. Indiferent dacă vă deplasați în oraș sau pe drumuri lungi, veți experimenta o conducere confortabilă și lină.

Mercedes-Benz E-class 2020

Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini datorită numeroaselor sale caracteristici și tehnologii avansate. Mașina are un design exterior elegant și sofisticat, combinat cu un interior confortabil și spațios, ceea ce o face ideală pentru călătorii lungi sau pentru a impresiona clienții de afaceri. De asemenea, E-class 2020 este dotată cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de infotainment MBUX și sistemul de asistență la conducere, care îmbunătățesc experiența de condus și fac deplasarea mai sigură și mai plăcută. În plus, motorul puternic și eficient al mașinii oferă o performanță impresionantă, iar suspensia confortabilă asigură o plimbare lină și plăcută. În concluzie, Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini pentru călătorii de afaceri sau pentru vacanțe de lux.

încărcare