logo

Interior din piele

Mercedes Benz Gla 4matic 2019

Un design elegant, tehnologie avansată și tracțiune integrală 4MATIC, această mașină face fiecare călătorie specială. Condu cu stil și confort – închiriază un Mercedes-Benz GLA  pentru o experiență de neuitat!

Mercedes-Benz E-class 2019 4 matic

Mercedes-Benz E-class 220 o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini datorită numeroaselor sale caracteristici și tehnologii avansate. Mașina are un design exterior elegant și sofisticat, combinat cu un interior confortabil și spațios, ceea ce o face ideală pentru călătorii lungi sau pentru a impresiona clienții de afaceri. De asemenea este dotată cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de infotainment MBUX și sistemul de asistență la conducere, care îmbunătățesc experiența de condus și fac deplasarea mai sigură și mai plăcută. În plus, motorul puternic și eficient al mașinii oferă o performanță impresionantă, iar suspensia confortabilă asigură o plimbare lină și plăcută. În concluzie masina  este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini pentru călătorii de afaceri sau pentru vacanțe de lux.

Mercedes-Benz V 250

Acest vehicul oferă un spațiu confortabil și generos pentru pasageri, făcându-l potrivit pentru excursii în familie, călătorii cu prietenii sau pentru transferul de persoane între aeroport și hotel. De asemenea, autovehiculul este dotat cu tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de navigație GPS și conexiunea la internet, care pot fi utile în afaceri sau pentru a rămâne conectat la informațiile de care aveți nevoie în timpul călătoriei. În plus, designul elegant și rafinat  îl face potrivit și pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri private. Închirierea unui astfel de vehicul ofera confort, siguranță și o experiență de conducere plăcută, cu posibilitatea de a călători cu un grup mare de persoane într-un mod convenabil și luxos.

Mercedes-Benz C class

Mercedes C-Class 2011, echipat cu transmisie automată, reprezintă o alegere excelentă datorită combinației de confort, eleganță și tehnologie avansată. Cu transmisia automată, experiența de conducere devine mai relaxantă și mai plăcută, iar designul rafinat și prestigiul asociat brandului Mercedes-Benz adaugă un element de lux la călătorie.

Mercedes-Benz Clasa C model T break W204

Mercedes-Benz Clasa C model T break W204 are un interior spațios și dotări moderne, această mașină este potrivită pentru orice aventură. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau în concediu, veți aprecia confortul și stilul oferite de acest model.

Mercedes-Benz B-class

Închirierea unui Mercedes-Benz B-Class din 2014 este o alegere excelentă pentru călătorii în oraș sau pentru călătorii de afaceri. Acest vehicul oferă un design elegant și modern, cu un interior confortabil și spațios, care poate găzdui până la 5 pasageri. B-Class este, de asemenea, dotat cu o serie de tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de navigație GPS și sistemul audio de înaltă calitate, care vă vor ajuta să vă bucurați de o experiență de conducere plăcută. De asemenea, acest model Mercedes-Benz oferă o serie de caracteristici de siguranță, cum ar fi airbag-uri pentru șofer și pasageri, frâne antibraking , ceea ce garantează o călătorie sigură și confortabilă. B-Class din 2014 este, de asemenea, un vehicul economic și eficient, cu un consum redus de combustibil, ceea ce îl face potrivit pentru călătorii lungi sau pentru utilizarea zilnică în oraș. Închirierea unui Mercedes-Benz B-Class din 2014 ar putea fi o alegere excelentă pentru oricine dorește să experimenteze luxul și confortul oferit de marca Mercedes-Benz, fără a fi nevoit să investească în achiziționarea unui vehicul nou.

 

Volkswagen Touareg 2017

Touareg-ul este cunoscut pentru a oferi o combinație de eleganță, confort și capacități off-road, făcându-l potrivit pentru diverse aventuri și călătorii.

Designul său robust și impunător conferă o prezență impresionantă pe șosea, în timp ce interiorul său spațios și rafinat oferă un mediu confortabil pentru toți pasagerii.

Cu transmisie automată, conducerea devine mai plăcută și mai ușoară, fără a fi nevoie de schimbarea manuală a treptelor de viteză.

Touareg-ul din 2017 este echipat cu tehnologii avansate și caracteristici de siguranță, asigurându-vă o experiență plăcută și încredere pe drum. Sistemele de asistență la condus și siguranță, cum ar fi controlul electronic al stabilității, sistemul de frânare de urgență și asistența la menținerea benzii de circulație, contribuie la confortul și siguranța dumneavoastră.

Mercedes-Benz Vito 2016 [ExtraLong]

Mercedes-Benz Vito 2016 [ExtraLong] este o alegere excelentă pentru închiriere, în special pentru grupuri mai mari de persoane sau pentru transportul mărfurilor voluminoase. Cu o capacitate de încărcare generoasă și spațiu suficient pentru a transporta până la 9 pasageri, Vito este o alegere ideală pentru excursii în familie sau pentru transportul angajaților la evenimente de afaceri. Mașina oferă un nivel ridicat de confort și tehnologie, cu caracteristici precum sistemul de navigație, camera de mers înapoi și sistemul de climatizare automată. În plus, Mercedes-Benz Vito este cunoscut pentru fiabilitatea sa și durabilitatea, ceea ce înseamnă că veți avea o experiență de închiriere fără probleme.

Mercedes-Benz E-class 2020

Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini datorită numeroaselor sale caracteristici și tehnologii avansate. Mașina are un design exterior elegant și sofisticat, combinat cu un interior confortabil și spațios, ceea ce o face ideală pentru călătorii lungi sau pentru a impresiona clienții de afaceri. De asemenea, E-class 2020 este dotată cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de infotainment MBUX și sistemul de asistență la conducere, care îmbunătățesc experiența de condus și fac deplasarea mai sigură și mai plăcută. În plus, motorul puternic și eficient al mașinii oferă o performanță impresionantă, iar suspensia confortabilă asigură o plimbare lină și plăcută. În concluzie, Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini pentru călătorii de afaceri sau pentru vacanțe de lux.

Volkswagen Passat B8 Variant 2016

Volkswagen Passat B8 Variant 2016 ar fi o alegere excelentă pentru închiriere datorită multiplelor sale caracteristici avansate și confortabile. Mașina are un interior spațios și confortabil, astfel încât pasagerii se vor simți confortabil chiar și în călătoriile mai lungi. De asemenea, motorul puternic și econom de combustibil face ca această mașină să fie excelentă pentru deplasările lungi sau pentru o călătorie de afaceri. În plus, mașina vine echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de navigație, cameră de marșarier și senzori de parcare, pentru a face conducerea mai ușoară și mai sigură. Toate aceste caracteristici fac din Volkswagen Passat B8 Variant 2015 o alegere excelentă pentru oricine caută o mașină fiabilă și confortabilă pentru închiriere.

încărcare