logo

Xenon

Mercedes Benz Gla 4matic 2019

Un design elegant, tehnologie avansată și tracțiune integrală 4MATIC, această mașină face fiecare călătorie specială. Condu cu stil și confort – închiriază un Mercedes-Benz GLA  pentru o experiență de neuitat!

Skoda Superb Combi 2020

Skoda Superb Combi reprezintă o alegere inspirată pentru cei în căutare de spațiu, confort și eficiență. Cu un design exterior elegant și linii fluide, această mașină combină aspectul rafinat cu funcționalitatea unui break. Cu un interior generos și materiale de calitate, Skoda Superb Combi oferă un spațiu confortabil și bine amenajat.

Volkswagen Touareg 2017

Touareg-ul este cunoscut pentru a oferi o combinație de eleganță, confort și capacități off-road, făcându-l potrivit pentru diverse aventuri și călătorii.

Designul său robust și impunător conferă o prezență impresionantă pe șosea, în timp ce interiorul său spațios și rafinat oferă un mediu confortabil pentru toți pasagerii.

Cu transmisie automată, conducerea devine mai plăcută și mai ușoară, fără a fi nevoie de schimbarea manuală a treptelor de viteză.

Touareg-ul din 2017 este echipat cu tehnologii avansate și caracteristici de siguranță, asigurându-vă o experiență plăcută și încredere pe drum. Sistemele de asistență la condus și siguranță, cum ar fi controlul electronic al stabilității, sistemul de frânare de urgență și asistența la menținerea benzii de circulație, contribuie la confortul și siguranța dumneavoastră.

Mercedes-Benz E-class 2020

Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini datorită numeroaselor sale caracteristici și tehnologii avansate. Mașina are un design exterior elegant și sofisticat, combinat cu un interior confortabil și spațios, ceea ce o face ideală pentru călătorii lungi sau pentru a impresiona clienții de afaceri. De asemenea, E-class 2020 este dotată cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de infotainment MBUX și sistemul de asistență la conducere, care îmbunătățesc experiența de condus și fac deplasarea mai sigură și mai plăcută. În plus, motorul puternic și eficient al mașinii oferă o performanță impresionantă, iar suspensia confortabilă asigură o plimbare lină și plăcută. În concluzie, Mercedes-Benz E-class 2020 este o alegere excelentă pentru închirierea unei mașini pentru călătorii de afaceri sau pentru vacanțe de lux.

Mercedes-Benz V-class 2016 [ExtraLong]

Descriere

MARCĂ: 1. MERCEDES-BENZ
MODEL: Class V
ANUL: 2016
COMBUSTIBIL: Diesel
CUTIE DE VITEZE: Automata
CULOARE: Rosu

Acest vehicul oferă un spațiu confortabil și generos pentru pasageri, făcându-l potrivit pentru excursii în familie, călătorii cu prietenii sau pentru transferul de persoane între aeroport și hotel. De asemenea, autovehiculul este dotat cu tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de navigație GPS și conexiunea la internet, care pot fi utile în afaceri sau pentru a rămâne conectat la informațiile de care aveți nevoie în timpul călătoriei. În plus, designul elegant și rafinat  îl face potrivit și pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți sau petreceri private. Închirierea unui astfel de vehicul ofera confort, siguranță și o experiență de conducere plăcută, cu posibilitatea de a călători cu un grup mare de persoane într-un mod convenabil și luxos.

încărcare